BejelentésAlbatros Party Band
mert értünk hozzá...

MENÜ
Boros Ferenc - ének, gitár, basszusgitár/zenekarvezető/ A „könnyűzenével” 1968-ban kezdett el foglalkozni, de színpadon csak 1972-től szerepel, igaz, azóta megszakítás nélkül. 1972-1985 között a megye egyik legnépszerűbb zenekarában a Femina együttesben zenélt énekes-gitárosként és a saját szerzemények szerzőjeként. Az együttessel, saját dalokkal számtalan rock fesztivál, zenei vetélkedő díjazottja /1984-ben országos 3. helyezés/, e mellett bálok ismert zenésze. 1986-ban a Vekker együttes énekes gitárosa. 1987-ben a party zenét játszó Albatros megalapítója, énekes-basszusgitárosa, jelenlegi felállás énekes-gitárosa. 2006-ban saját kiadású CD készült saját szerzeményeiből a Femina együttes előadásában. 2009-ben saját kiadású CD-t készített melyen az 50-es évektől napjaikig különböző stílusú dalokat ad elő Elvis Presleytől Zámbó Jimmy-n át a TNT-ig.

Bálint Ildikó - ének, billentyűs hangszerek Zenész család tagja, édesapja,testvére is zenész. Kiválóan énekel, de nem énekesnő, hanem zenész, ezt a titulust a férfiak világában kiharcolni nem kis teljesítmény. Büszkén vállalja, hogy már Több mint 25 éve van a pályán. Játszott édesapja zenekarában, duóban, trióban és sok formációban férfi kollégák sorával. Előző zenekara a Polaris együttes volt. Bálok, lakodalmak szórakozó helyek gyakorlott közreműködője. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy 2009-ben önálló CD jelent meg, melyen Kövesi Péter verseit zenésítette meg, saját hangszerelésével, énekével adja elő a dalokat.                                                      

Kerényi Zoltán - gitár, vokál                                      A beat-pop-rock világába a 70-es évek elején kapcsolódott be. 1974-ben lett tagja a Femina együttesnek, Itt zenélt Boros Ferenccel és Tóth Pállal. Ezek után többféle zenei világban megfordult. Játszott a vendéglátóiparban a Stop együttessel, zenélt hagyományos lakodalmi zenekarokban, és country csapatban basszusgitárosként. Zenélt gyerek műsorokban és progresszív zenét gitározott az Albatros együttesben. Nagy rutinjának és sokoldalúságának köszönhetően szívesen látják közreműködőnek más együttesek is. Alapító tagja az Albatros Party Band-nek, 1991-től folyamatosan tagja.             

Tóth Pál - basszusgitár, gitár, vokál                          A 70-es évek elején kapcsolódott be a pop-rock mozgalomba. Basszusgitáron játszott és énekelt a Tűzgolyó együttesben, 1974-ben tagja lett a Femina együttesnek. Játszott progresszív zenét az Albatros együttesben, és zenélt fő és mellékállásban, a vendéglátóiparban a Pax és Régi Csibészek együttesek tagjaként. Az Albatros Party Band alapító tagja ahol 1991-ig zenélt és 2009 évben tért vissza a Polaris együttesből. Egyformán jól játszik szóló és basszusgitáron, harmonizálásban, szólamok beállításában nagy szerepet vállal.            

Majoros János-dob, ének

Gyerekkorában a  népzene segítségével kezdett a zene világával ismerkedni. Az első hangszere a citera volt. 1976-ban ült először a dobok mögé, megyei bálokban játszottak Silverstars néven. Majd újra népzene következett, és komolyzene a Nyíregyházi Vegyeskar-ban. A mai napig is énekel a Harmónia Vegyeskar-ban. Tagja volt a Dáridó, PubArt és Zenith együtteseknek. 1997-től alapító tagja a Desszert, mai nevén Mentha Project zenekarnak.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!