Bejelentés


Protect-Tools Kft. Szerszám és Munkavédelmi Szaküzlet - Tiszafüred

Üdvözlöm a honlapomon!

Ha már asztalomhoz tévedt, Kedves Látogató, engedje meg, hogy hellyel kínálva röviden bemutatkozzam, s néhány szóban ismertessem a cégemet!

Jómagam egyetemi tanulmányaim befejezése és egy év általános iskolai tanítás után döntöttem úgy, hogy a családi vállalkozáshoz csatlakozva próbálok meg érvényesülni ebben a furcsa világban. Nem volt könnyű manőver; tanult szakmámmal homlokegyenest ellenkező világba csöppentem - bölcsészből gépész lettem. Ma már túl vagyok a kezdés nehezén és lelkesen állok a szakmai kihívások előtt!

A tiszafüredi Szerszám és Munkavédelmi Szaküzlet az 1994-ben indult, szintén helyi SKF Csapágyszaküzlet "leányvállalataként" 2008. április 1-jén kezdte meg működését a város frekventált pontján, a Budapest Bank mögött épített új társasház alsó szintjén. 2010. január 1-től a szaküzlet üzemeltetése az újonnan alapított egyszemélyes gazdasági társaság, a Protect-Tools Kft. hatáskörébe került át. A kezdetben Csapágy és Munkavédelmi Szaküzlet néven működő bolt elnevezése 2010 májusában Szerszám és Munkavédelmi Szaküzletre változott. Ennek következtében megszűnt a csapágyak, a szimeringek és a kötőelemek forgalmazása, a bolt üzletpolitikájában pedig végérvényesen főszerephez jutottak a kéziszerszámok, az elektromos kisgépek és azok tartozékai.

Az általam kínált méltán világhírű AEG, Makita, DeWalt és Metabo profi szerszámgépek, a barkács kategóriába sorolható Black&Decker, Ferm, Einhell, Güde és Extol kisgépek, valamint a professzionális Yato, Pilana, Gedore, Modeco és Fortum kéziszerszámok közül minden szakember kiválaszthatja a számára leginkább megfelelő minőségűt!

Az üzlet munkaruházati részében minőségi munkaruhák (Panoply, Coverguard), védőlábbelik (Ipoly, Tisza, Panda, Prego, stb.) és egyéni munkavédelmi felszerelések (EuroProtection, Venitex, Peltor, 3M, Lux Optical, SupAir, Earline, EAR, Plum, stb.) széles választékával állok Vásárlóim rendelkezésére. Vállalom cégek, társaságok, vállalatok méret szerinti teljes felöltöztetését, de az emblémahímzéssel, a fotó- és szitanyomással igyekszem megfelelni az egyedi igényeknek is!

Kérem, vegye szemügyre folyamatosan bővülő termékkínálatomat részletesebben is!

INTERNETES KATALÓGUSAIM:

www.richterszerszam.hu
www.richtertools.hu

WEBÁRUHÁZAIM:

www.tiszatoszerszam.hu
www.richtermunkaruha.hu

Kellemes böngészést, jó vásárlást kívánok!


Richter Csaba
ügyvezető-tulajdonos
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!