Bejelentés24ó. OTTHONÁPOLÁS, IDŐSGONDOZÁS- vidéken is
Az emberi létezés egyetlen célja, a másokkal való szeretetteljes törődés

MENÜLeveszem az ápolás - gondozás terhét a család válláról!
A beteg 24ó. otthonápolását, vagy idős szülő gondozását Pest megyén kívül is vállalom.


 

 

 

Ha Ön elfoglalt, vagy az otthoni ápolásba, az idős gondozásába már belefáradt, akkor segítek a betegápolással vagy az idős hozzátartozója gondozásával!

 

 

Az otthonápolást, az idős gondozását én végzem, Ön és a családja pedig teljesen felszabadulhat és nyugodtan töltheti a mindennapjait!


Kovácsné Erika, ápolónő vagyok: Szakápolói végzettséggel rendelkezem:, - (a kórházban belgyógyászati osztályon, általános sebészeten és intenzív osztályon dolgoztam.) - 30 éves ápolási gyakorlati tapasztalatom és háziápolási referenciáim vannak. Leinformálható vagyok! /Autó és B. kategóriás jogosítványom van.


Elhivatottsággal, szakmai hozzáértéssel, törődéssel ápolom, gondozom és vigyázok a szerettére a nap 24 órájában. Ott vagyok a beteggel, ameddig az ápolási segítségre a család igényt tart. Hosszabb távú ápolást, vagy gondozást is tudok vállalni!

 

 

Az otthonápolás, vagy idős szülő gondozása mellett a mindennapos háztartás-vezetési feladatokat is elvégzem.

/ Orvoshoz kísérés, gyógyszer kiváltása, bevásárlás, főzés, -( a beteg kedvenc ételeinek elkészítése), mosogatás, portörlés, felmosás, porszívózás, gépi mosás, a beteg környezetének rendbetétele (nem nagytakarítás), házi kedvenc etetése, vagy egyéb feladat. /


Az otthoni ápolás ideje alatt szükség szerint, rendszeresen konzultálok a beteg háziorvosával, vagy a kezelő orvosával.

 

Ön, 24 órás biztonságban tudhatja mellettem a szerettét.

Megbízhatóságot, kiszámíthatóságot, személyre szabott, szakszerű és szeretetteljes ellátást, szakápolást, gondoskodást nyújtok!

 

Kedves Család, számíthat rám!

24ó. Otthonápolást, idősgondozást vállalok, akár Pest megyén kívül is!

Kérem hívjon bizalommal, szíveskedjék érdeklődni! Mindenről részletesen tájékoztatom.Kovácsné Erika
Telefon: 06-30-463-6404.Néhány Hozzátartozó véleményét itt olvashatja rólam, az otthonápolási - gondozási munkámról:

 

"...  Mindig szép, tiszta, rendezett környezetben, ellátva találtuk a betegünket. Erika nagyon finomakat főzött, mosott, rendet tartott. Szívvel - lélekkel tette a dolgát a betegünk körül úgy, ahogyan mi is tettük volna, ha tudjuk a mikéntjét. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Őt, mert lelkiismeretes ápolónő és nagyon tudja a dolgát! Még egyszer köszönöm! Miklós Ilona "

 

"Mi igazán szerencsésnek érezzük magunkat, hogy Erikát találtuk meg. Megbízható betegápoló, végtelen kedves, segítőkész, szakmai hozzáértése kitűnő! Törődése felülmúlja önmagát! Ajánljuk minden olyan családnak, aki nagyon hozzáértő, és kedves nővérkét keres otthoni betegápoláshoz, idős gondozásához. Köszönjük!! Hresku család. "

 

"Kovácsné Erika a 89 éves sok egyéb betegséggel is küszködő édesanyámat ápolta itthon a combnyak műtétét követően. Készséges és hozzáértő munkájának köszönhetően a sarkán és a fenekén lévő, - a kórházban szerzett felfekvései - meggyógyultak, leromlott állapota megszűnt, 2 kg-ot hízott is. Az ágyban mozdulni sem tudó beteg ma stabilan jár járókerettel, az ágyból önállóan felkel! Erika nem csak mint ápoló, hanem mint jó háziasszony is nagyon sokat tett azért, hogy ezt a helyzetet elérjük. Jó szívvel ajánlom! Mikóné Edit "

 

 

 

 

 


*Az oldalt megjelenő hirdetések, és a reklámok nem a honlapomhoz tartoznak!*

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!