BejelentésDR. PUSZTAI ZOLTÁN orvos-természetgyógyász honlapja
Holisztikus jellegű tanácsadás orvosi és természetgyógyászati alapokon!

MENÜ


Keresés a honlaponHumán Infra állapotfelmérés (ma már a továbbfejlesztett, MIDS rendszer segítségével végezzük vizsgálatainkat!)

VÉDJE EGÉSZSÉGÉT A BETEGSÉGEK NAGYON KORAI FELISMERÉSÉVEL!


Holisztikus szemléletű, azaz a teljességre törekvő (nem csak a betegségre, hanem az egész emberre figyelő; valamint nem csak a gyógyszeres kezelésre összpontosító) ORVOSI TANÁCSADÁS és ÁLLAPOTFELMÉRÉS Somatoinfra és anyagcsere (QRMA) vizsgálatok együttes elvégzése és kiértékelése alapján.

*ÚJ VIZSGÁLATI CSOMAG! Hormonális tanácsadás a fenti vizsgálatok segítségével! /Tekintse ezt a vizsgálati kombinációt saját, egyedi névjegyünknek!/


*ÚJ VIZSGÁLAT! Emésztőrendszeri érzékenységet okozó anyagok/vegyületek beazonosítása műszeres mérés alapján! /Lásd a baloldali 'Menü' pontok között!/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rendelésünk Budapesten akár személygépkocsival, akár tömegközlekedéssel (Metróval) könnyen elérhető. (lásd 'Elérhetőségek, térkép, útvonal' menüpontunkat!).


ÁRKEDVEZMÉNYEINK részleteiről és feltételeiről az 'Árak, aktuális kedvezmények' és a 'Konzultáció nélküli szűrés' menüpontokra kattintva olvashat részletesen!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Magyarországon jelenleg a mi Somatoinfra rendelésünk az egyedüli, ahol a hazánkban elsőként bevezetett Somatoinfra vizsgálat mellé anyagcsere (QRMA) vizsgálatot is végzünk. A két vizsgálat a végén együttesen - összhangban -, és összegezve kerül ORVOSI kiértékelésre, s ezáltal még tovább tudjuk pontosítani a probléma okát. Bővebb leírás az anyagcsere (QRMA) vizsgálatról a bal oldali 'Általános tájékoztató' és 'Anyagcsere vizsgálat QRMA' Menüpontokra kattintva olvasható!Oldjuk meg!- ha nem tudja, hogy mi okozza a panaszát!
- ahol az eredményeink magukért beszélnek!
- ha a betegségének az okára kíváncsi - mert már unja a sikertelen tüneti (gyógyszeres) kezeléseket!


"A molekuláris szinten történő hőátadás a legtisztább tudomány, ami létezik!" - Curtis Bennett Professzor


A teljes test szűréseA 21. század vizsgálati módszere, a Somatoinfra (ejtsd: szomatoinfra ) állapotelemzés kifejezetten humán egészségügyi vizsgálatokra – vagyis az emberi test vizsgálatára – kifejlesztett ( hőkamerás ) állapotfelmérő módszer.

A Somatoinfra NEM egyszerű hőtérkép ( thermográfia ) - mint a legtöbb, hasonló jellegű thermográfiai eszköz, hanem "A csúcskategória" képviselője -, és így nem csak a testfelszínhez közeli szervekről nyújt információt, hanem a test mélyén lévőkről egyaránt! A Somatoinfra a thermográfiai (hőtérkép) vizsgálómódszerek közül messze a legnagyobb felbontóképességű, ezáltal a legpontosabb eredményt adó készülék!

A Somatoinfra felvételezés nem szerkezetet mutat, mint az ultrahang vagy a röntgen vizsgálat, hanem a testben zajló, a sejtműködés szempontjából kóros folyamatokat képes jelezni (így pl. egy ártalmatlan kisebb ciszta, vagy egy ártalmatlan prosztata megnagyobbodás nem ad eltérő jelet!). A Somatoinfra vizsgálattal sokszor már a szerkezeti elváltozások kialakulása ELŐTT információt kaphatunk egy kóros folyamat első fázisáról. Ezáltal képes a megszokottnál koraibb információt nyújtani a Somatoinfra vizsgálat, de azt mi sem tudjuk teljes biztonsággal megmondani, hogy daganat adja-e le a fokozott infra jelet, csak azt, hogy azon a területen célzott vizsgálatokat érdemes végezni a klasszikus orvosi protokollok szerint. Vannak viszont olyan daganatok is, amelyek nem bocsátanak ki számottevően eltérő infra jelet, ezáltal azok "elbújnak" a Somatoinfra vizsgálat előtt is!
Emiatt a Somatoinfra vizsgálatot sem tudjuk javasolni primér daganatszűrésre (mint ahogy nincsen másik olyan vizsgálatfajta sem, amely mindenféle daganat típust képes lenne kimutatni).


A korszerű orvostudomány egyre nagyobb hangsúlyt helyez a betegségek megelőzésére. A Somatoinfra ( hőkamera ) vizsgálat az emberi szervezetben zajló olyan működésbeli elváltozások kimutatására alkalmas - a test - hőenergia vizsgálata révén -, melyek a vizsgálat időpontjában esetleg panaszt még nem okoznak, más diagnosztikus eszközökkel még nem kimutathatók, később azonban akár visszafordíthatatlan elváltozásokat is okozhatnak. Az új módszer nemcsak az egyes szervek, hanem a test összetett vizsgálatát is lehetővé teszi. Az anyajegyek ellenőrzésében vélhetően a legnagyobb hatékonyságú módszer. A carotis artéria gyulladását egyedüli vizsgáló módszerként képes felismerni, és ezáltal egyfajta stroke ( agyvérzés ) és kardiovaszkuláris betegség rizikót képes jelezni (lásd a bal oldali 'Betegségek leírásai' menüpontunkat!). Ezen túlmenően a fejfájások okának kiderítésében kiemelkedő segítséget képes nyújtani!

A vizsgálat teljesen ártalmatlan, - szemben a röntgen, CT, PET/CT diagnosztikával -– károsító sugárzást nem bocsát ki, a szervezetet semmilyen hatással nem terheli. Várandós hölgyek és kisgyermekek egyaránt igénybe vehetik. A Somatoinfra kamerája az emberi test által az infravörös tartományban kisugárzott jeleket fogja fel és egy speciális célszámítógépbe továbbítja azokat. A komputer átalakítja s az emberi szem által érzékelhető tartományba helyezi át, vagyis láthatóvá teszi ezeket a sugarakat. A Somatoinfra diagnosztika tehát nem hőmérsékletet mér, nem egyszerű „hőtérkép”. A dinamikusan változó életfolyamatokat (illetve az azok által kibocsátott infrasugárzást!) képes nagy érzékenységgel és pontossággal megjeleníteni, mint pl. gyulladások, daganatok, visszér rendellenességek, gerinc- és izületi degeneratív elváltozások, valamint egyéb sejtanyagcsere megváltozással járó folyamatok. Nagy biztonsággal segítheti, illetve kiegészítheti a hölgyek emlőszűrő vizsgálatait (más képalkotó vizsgálatoknál akár évekkel előbb jelzi a kezdődő rosszindulatú daganatot! DE azt mi nem tudjuk teljes biztonsággal megmondani, hogy daganat adja-e a gyanús jelet, csak azt, hogy azon a területen célzott vizsgálatokat érdemes végezni a klasszikus orvosi protokollok szerint). Támogatja továbbá a belső szervek, például az endokrin szervek, a belső nemi szervek betegségeinek felismerését. Segíthet a meddőség okának tisztázásában, valamint az endometriosis nyomon követésében műtét nélkül.

A Somatoinfra vizsgálat erőssége, hogy nem csak az egyes szervek betegségeire utaló infra jelek láthatók, hanem az ok-okozati össze- függések is kiemelhetők. Mindezeket pedig az alapos orvosi vizsgálat végén - a konzultáció során - részletesen elmagyarázzuk a nálunk vizsgálatra jelentkezőknek, valamint - a holisztikus szemlélet jegyében - orvosi tanáccsal látjuk el!

Emellett már több esetben segített rávilágítani a betegség eredetére is, mellyel a betegek már hosszú ideje küzdöttek, de sajnos a mindennapi diagnosztikai módszerek elől rejtve maradt az ok. A nagyon korai jelzések helyes értékelése miatt elengedhetetlen, hogy a Somatoinfra vizsgálatot minden esetben orvos végezze!!! Az átfogó szemléletű orvosi - szervrendszerekre lebontott, 2-3 oldalon keresztül részletezett, majd a végén javaslatokkal ellátott - kiértékelés révén az összefüggések hamar kimutathatók és az egész testről összefoglaló értékelés készíthető.

(FIGYELEM! Sajnos van olyan hely Budapesten és vidéken, ahol nem orvosi végzettségű egyének - a betegket megtévesztve -, orvosi vizsgálatnak szimulálják a Somatoinfra felvételezést, és zavaros egészségügyi kifejezésekkel tévútra tereli a betegeket - ezzel kvázi kimerítve a kuruzslás büntetőjogi fogalmát!
Kérdésem: meddig hagyja az orvosi szakma, hogy kontárok csorbítsák az orvosi diagnosztikába vetett bizalmat, és az illetékes hatóságok meddig tűrik, hogy a - végső elkeseredésükben megoldást kereső - betegeket folyamatosan megtévesszék és a gyógyulás útjáról letereljék?! Egyébként e tevékenység az, amely miatt a Somatoinfra vizsgálat hiteltelenné válhat a betegek és az orvos kollégák szemében egyaránt, ezzel talán a Somatoinfrának a legnagyobb kárt okozva! Más - etikai - szempontból az is megkérdőjelezhető, hogy nem orvosként valaki milyen alapon vetkőztet le betegeket?!
Javasoljuk: mielőtt bejelentkeznek valahova Somatoinfra állapotfelmérésre, kérdezzék meg, hogy a vizsgálatot és a kielemzést ténylegesen orvos végzi-e, vagy csupán az aláírását teszi-e a leletre?!

Nálunk a beteg nem a kutató-fejlesztő munkához nyújt segítséget, hanem valódi orvosi vizsgálatban részesül, azonnali kiértékeléssel és vizsgálati lelettel.)


Mindezek mellett a fejlesztő-forgalmazóval meglévő szoros kapcsolat lehetővé teszi számunkra a folyamatos fejlesztést és fejlődést egyaránt!A Somatoinfra vizsgálat egyszeri megjelenéssel jár; azonban adott esetben - a kapott eredmény alapján - szükség lehet további ismételt vizsgálatra is (természetesen ilyenkor külön költség nélkül!).

Szükség esetén célzott szakorvosi továbbirányítással segítjük a szűréssel kiemelt eltérések megfelelő kivizsgálását és kezelését. Adott esetben, igény szerint alternatív kezelési mód kiválasztásában is tudunk segíteni, - jelentős eredményekkel igazolt - természetgyógyászok ajánlásával.A Somatoinfra állapotfelmérés nemcsak a beteg, hanem az egészséges egyének elsődleges szűrővizsgálatára is alkalmas.Az Egészségügyi Minisztérium HU/1610/2003 számon engedélyezte az eszköz és módszer alkalmazását a mindennapos orvosi gyakorlatban.A Somatoinfra vizsgálat előnyei:

 • A vizsgálat gyors, kockázatmentes és nem fájdalmas.
 • A vizsgálat tetszés szerint több alkalommal megismételhető, mivel a testet nem éri semmilyen káros hatás vagy beavatkozás.
 • A Somatoinfra készülék képes átvizsgálni a teljes szervezetet vagy szükség esetén egyes testtájékokat.
 • A vizsgálattal korai stádiumban feltárhatók a kóros folyamatok, amikor a betegségek még jó eséllyel gyógyíthatók.
 • A vizsgálat sikeresen alkalmazható együtt bármilyen más diagnosztikai és gyógyászati módszerrel.
 • A Somatoinfra vizsgálat képes nyomon követni egy adott betegség kezelésére alkalmazott gyógyszerek, terápiák hatását.
 • A vizsgálat álló helyzetben történik.
 • Nem kell éhgyomorral érkezni, és a páciens szokásos gyógyszereit is beszedheti.


 • Vizsgálatra jelentkezés: +36 70 / 23 89 689 (hétköznap 8:30-16:00 óráig hívható, sürgősségi esetben 20 óráig)


  FIGYELEM: Vizsgálatainkra előjegyzést CSAK telefonon tudunk egyeztetni a kettős időpontozás elkerülése végett!
  --------------------- Minden jog fenntartva! ---------------------


  Üzenetküldés
  Itt tud e-mailt küldeni nekünk!

  E-mail címed:
  Szöveg: