BejelentésBalsa, Tiszaparti vendégház
4468 Balsa, Csáki u. 1/a. Érdeklődni a 30/383-0493 számon lehet!

Üdvözöllek vendégházunk           honlapján!


www.tiszapartivendeghaz.5mp.eu


tiszapartivendeghaz@freemail.hu


FACEBOOK: Balsa Tiszaparti Vendégház


 


Tel.: 30/383-0493
Balsán, Tokajtól 13, Nyíregyházától 30 km távolságra, közvetlenül a Tisza mellett, falusi lakókörnyezetben találod  vendégházunkat, ahova családi és baráti társaságokat várunk 10-12 főig. Kültéri medence segít elviselni a nyári forróságot. A filagóriában kényelmesen elfogyaszthatják a bográcsban, grillen vagy kemencében készült ételeiket. A sütés főzéshez bográcsot, nyársat biztosítunk. A zenehallgatás, közös éneklés minden jó hangulatú összejövetelnek nélkülözhetetlen tartozéka és ez nálunk sincs másképpen. Azonban vendégeink és a környezetünkben élők nyugalma védelmében a túlzott, zavaró hangerőt kerülnünk kell. Kérem, ezt vegyék figyelembe és egyeztessenek a lehetőségekről a foglalás előtt!


Az emeleten mindhárom, Tiszára néző, külön bejáratú vendégszobánkhoz saját, zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A szobákban két különálló, igény szerint összetolható ágy van és még két személyre pótágyazhatóak. A szobák melletti közös  konyha tűzhellyel, mosogatóval, mosogatógéppel, edényekkel felszerelt.


A játszóhelyiségünkben gyermekjátékok, csocsó, pingpongasztal, darts, az udvaron medence, kosárpalánk, hintaágy, hinta, mászóka, trambulin várja a gyerekeket.  A gyerekek figyelemmel kísérhetik a baromfiudvar eseményeit - tyúkot, gyöngyöst tartunk - és Lizi kutyánk is aktívan részt vesz a társasági életben.


A háztól kődobásnyira, a parton kiköthetnek a vízitúrázók, a Tisza mentén több helyen megtelepedhetnek a horgászok, a komp pár perc sétával elérhető.


A folyón kívül, a Balsa és Gávavencsellő között lévő János-tó hajókikötő is kínál horgászati lehetőséget. Körülöttünk kisebb-nagyobb távolságban több kedvelt kirándulóhely található. Ezekről részletesebb információk a látnivalóknál találhatóak


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!