BejelentésLazító masszázs egy Wellness otthonban
Sikeres üzletmenet láttán mindig gondolj arra, hogy valaki egyszer lépett egy merészet!

MENÜ


PíMag vízrendszer

A víz szerepe életünkben:

Sokan szenvednek krónikus dehidratációtól, vagyis testükben nincs elegendő víz. Ez számos degeneratív betegséget, allergiát, magas vérnyomást, túlsúlyt és érzelmi problémákat, például depressziót eredményezhet.
Ahogy öregszünk, csökken a képességünk a víz felvételére, és a hidratáció szintje esik. Ez mindazoknak a toxinoknak köszönhetõ, amelyeket az idõk során a táplálékkal és az elfogyasztott vízzel juttatunk a szervezetünkbe. Ezek a méreganyagok beépülnek a szervezetünkbe, így a sejtjeink képtelenné válnak arra, hogy hatékonyan szívják fel a vizet és kiválasszák a méreganyagokat.

A helyi vízszolgáltatótól származó víz minősége ill. összetétele nem mindig felel meg a kívánatosnak. Éppen ezért Cégünk kifejlesztett egy új technológiát, amely ízletes, tiszta ivóvizet termel.
A PiMag® termékek a természet saját vízszűrési és tisztítási rendszereire épülnek, de a dolog itt nem áll meg. A PiMag® technológia a természetes ásványi anyagok és a mágneses technológia egy olyan kombinációját használja, amely a természetes források vizét eredményezi - amit mindannyiunknak innia kellene.

El tudja képzelni, hogy az élet vize az Ön szervezetének mûködési folyamatait, az immunrendszerét milyen mértékben segítheti?

A szervezetünk kb. 70%-a rendezett állapotú tökéletesen tiszta vízből áll, agyunk már több mint 80%-a. Tudni kell, hogyha a Pi-vizen kívül bármilyen más folyadékot juttatunk a szervezetünkbe, az minden esetben rendezetlen állapotban kerül testünkbe, ezért többletenergiát kell felhasználni a szervezetünk energiaháztartásából, hogy azt a szervezetnek megfelelő rendezettségű és tisztaságú vízzé, úgynevezett Pi-vízzé alakítsa át. Tehát, amikor a kedves fogyasztó pi-vizet fogyaszt, a szervezete pozitív hatással reagál, hogy nem kell külön energiát fordítania a gyomorsejteknek és a gyomorsavaknak a bekerülő víz tisztításával, ellenőrzésével, molekulák rendezésével, hanem azonnal rendelkezésére áll szervezetének a kémiai, fizikai és biológiai folyamatok felhasználására. Ezen kívül a bioenergia is kimutatható Aura fotóval, amely azt jelenti, hogy minden élő szervezetnek, köztük a víznek is van egy bizonyos bio-kisugázási értéke, úgynevezett aura fotója. A készülékben a nemesfém- és kerámiagolyókkal biztosított víz aktiváltsága egy energiatöbbletet nyújt az Ön sejtjeinek, amely szervezetére újabb pozitív hatást gyakorol, tehát végeredményképpen szervezete a tökéletes tisztaságú, tökéletes rendezettségű és pozitív energiával aktivált pi-vízre, egyértelműen hatékonyabb működéssel reagál.
A kérdés már csak az, hogy tényleg vágyik-e egy egészségesebb, energikusabb és hosszabb életre?

....és mindezt literenként kevesebb, mint 20Ft-ért!


Tiszta természetes víz - PiMag® Vízszűrő rendszer
A speciális több rétegű, gravitáción alapuló szűrés, a szilikát kőzetek és a mágnesek teljes mértékben természetes víztisztítást és energizálást tesznek lehetővé, melynek következtében a közönséges csapvíz ásványokban gazdag PiMag® vízzé alakul.
A PiMag® vízrendszer praktikus, kompakt kivitele lehetővé teszi, hogy bárhol elhelyezhető legyen és kivehető kancsója méreténél fogva bármilyen hűtőszekrény polcán elfér. A PiMag® vízrendszer úttörő gyors szűrési technológiájának köszönhetően a kancsó perceken belül megtelik a friss, energizált vízzel.
Megrendelés: Ha írsz nekem egy e-mail-t, a Kapcsolat oldalon, amiben megadod a nevedet, postacímedet és a telefonos elérhetőségedet, akkor postai utánvéttel elküldöm.

És a tiszta forrás víz még tovább fokozható!

Legyen a víz még egészségesebb - PiMag® OptimalizálóA PiMag® Optimalizáló a vizet átkeveri egy energizáló mágneses mezőn és egy speciálisan kialakított, PiMag® kristályokkal megtöltött gyűrűn.
Ez ionokat és oxigént ad a PiMag®vízhez, hogy szervezetünk gyorsabban és hatékonyabban fel tudja dolgozni - és teszi mindezt vegyszerek, adalékanyagok vagy széndioxid hozzáadása nélkül.
A PiMag® Optimalizáló digitális kijelzővel és időszámlálóval rendelkezik, valamint tartozik hozzá egy 2 literes lezárható kancsó is.

Megrendelés: Ha írsz nekem egy e-mail-t, a Kapcsolat oldalon, amiben megadod a nevedet, postacímedet és a telefonos elérhetőségedet, akkor postai utánvéttel elküldöm.


PiMag® Ultra zuhany


Mindannyiunk számára ismertek a PiMag® víz fogyasztásának előnyei, és az a természetes tisztító hatás, amely az egyszerű csapvizet PiMag® vízzé alakítja.

Ön már tudja a PiMag® ivóvíz jótékony hatásait, de mi a helyzet a zuhanyzáskor használandó vízzel? Tegye a zuhanyozást napi wellness életmódja részévé, zuhanyozzon minden nap PiMag® vízzel - a PiMag® Ultra zuhannyal!

Finomszűrési technológiának köszönhetően ez az egyedi termék a klór mellett eltávolítja a nehézfémeket, szulfitokat, szennyező-, üledék-, és szaganyagokat is. Használatával a bőr és a haj
selymesebb és puhább lesz.


A cég honlapjaIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!